♥Uka ir Deimantas♥Love story♥

Tą sekmadienį, šiek tiek po pietų besėdint autobuse Kaunas - Vilnius ir matant besikaupiančius debesis, galvojau, kad nieko gero nebus. Dangus atrodė tuoj tuoj prapliups. Tik dar stipriau susisukau savo minkštoj autobuso sėdynėj ir įsikišau ausines, bent jau nebegirdėsiu lietaus, jei jis pasirodys...
Išlipau Žiežmariuose ir mane pasitiko šilta pavakarinė saulė... Atsukau veidą jai, giliai įkvėpiau žiedų kvapo prisisunkusio oro... "Vis dėl to bus superinis vakaras" tariau sau. Ir greit apsidairiau, ar niekas negirdėjo pačios su savim kalbančios :D "pfuuuu, viena..." Greit pasitikrinau ar viskas vietose: preparatas su stikliukais tašėj, veikia - varnelė, kortelės vietoj - varnelė, istorija galvoj - varnelė, galva ant pečių - varnelė. Jap, viskas vietoj.
Kad ši istorija bus linksma, spalvinga ir pavasariška, tiksliai žinojau. Su Diana jau buvom parengę siužetą. Tad "belikę" buvo jį tik įgyvendinti :)
Beje iš karto noriu padėkoti Ukai ir Deimantui, ačiū, kad leidot įamžinti jūsų istoriją.
Ir kolegei Dianai - ačiū, kad kiekvieną minutę pavertei malonumu :) Visada yra labai gera dirbti su žmogumi, kuris tave iš pusės žodžio supranta. Jos darbų galite pažiūrėti Di-fotografija.


O dabar kviečiu pažiūrėti kas tą sekmadienio popietę iš tikro vyko :)
Patogiai įsitaisome ir ŽIŪRIME



♥♥♥PABAIGA♥♥♥

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą